Debiteuren die niet betalen? Bel In Saldo!

Uw debiteurenbeheer uitbesteden? Bel In Saldo!

Een betrouwbaar incassobureau? Bel In Saldo!

Incasso

Debiteuren die niet betalen, hun betaling uitstellen of slechts een deel van de factuur overmaken. Dit is het schrikbeeld van iedere ondernemer. Helaas gebeurt dit maar al te vaak. Een onbetaalde factuur is vervelend en kost u geld en negatieve energie. Ons standpunt is dat u uw klanten moet koesteren, maar dat een niet betalende debiteur de titel ‘klant’ niet verdient.

Bij In Saldo kunt u terecht voor de expertise die u nodig hebt om uw geld te incasseren. Indien uw debiteur in liquiditeitsproblemen verkeert of de vordering betwist, is snel handelen geboden om te voorkomen dat de schuldenlast zodanig oploopt en er een faillissementssituatie ontstaat. Indien uw debiteur een gedane toezegging niet is nagekomen, heeft het vaak weinig zin hem nogmaals uitstel van betaling te verlenen. Wij manen uw debiteur aan voor de hoofdsom, de wettelijke rente en de incassokosten. Alle door ons gemaakte kosten komen in principe voor rekening van de debiteur.

In Saldo beschikt over software waardoor het mogelijk is online de status van uw vordering te volgen. Wij stellen u een inlogcode ter beschikking waarmee u kunt volgen wat voor acties van onze kant zijn verricht, welke reacties de debiteur geeft en wat er door de debiteur betaald wordt.

0591 - 650 720

Bel ons voor meer informatie.
We helpen u graag!