Debiteuren die niet betalen? Bel In Saldo!

Uw debiteurenbeheer uitbesteden? Bel In Saldo!

Een betrouwbaar incassobureau? Bel In Saldo!

Over ons

In Saldo is een betrouwbaar incassobureau dat gespecialiseerd is in zowel vorderingen op bedrijven als op particulieren. In Saldo is voortgekomen uit verzelfstandiging van de incasso afdeling en het debiteurenbeheer van een internationaal opererend distributiebedrijf en beschikt derhalve over jarenlange ervaring. Sedert februari 2006 is In Saldo als zelfstandig opererend bedrijf gestart.

Ons klantenbestand varieert inmiddels van grote bedrijven tot kleine zelfstandige ondernemers. Onze werkwijze is er op gebaseerd de debiteur tot betaling over te laten gaan in het buiten gerechtelijke traject. Het gerechtelijke traject behelst veelal een financieel offer en een lange looptijd. Dit willen wij tot een minimum te beperken. Dit betekent niet dat wij voor de gerechtelijke procedure wegstappen. Indien nodig aarzelen wij niet de debiteur in rechte te betrekken. Deze procedure gaat altijd in samenspraak met u. Wij adviseren u over de kosten en haalbaarheid van een gerechtelijke procedure, de rechter doet immers uitspraak, en kunnen u begeleiden of vertegenwoordigen in dit traject.

Wij leveren maatwerk in de buitengerechtelijke procedure op basis van 100% No-Cure No-Pay. Ons uitgangspunt is dat de debiteur in gebreke is gebleven en derhalve de incassokosten zal moeten betalen. Dit maakt het voor u rendabel om ook relatief kleine vorderingen aan ons uit te besteden. Dit in tegenstelling tot wat vaak door opdrachtgevers wordt gedacht.

In Saldo biedt u de volgende voordelen:

  • Uw vorderingen kunt u gratis indienen.
  • U betaalt geen abonnementskosten
  • Online dossierinzicht

 

0591 - 650 720

Bel ons voor meer informatie.
We helpen u graag!